Interessant:

Hypnose en afvallen

 

Welkom bij Metis Ambriel - de specialist in Tarot en NLP

Metis Ambriel

is een intitiatief van Saskia Rutzerfeld en Leni Rutzerfeld. Wij helpen u om uw leven beter op het spoor te zetten, door middel van Tarot en Neuro-Linguïstisch Programmeren/ Hypnose.

Op deze website stellen wij ons, onze praktijk en onze behandelmethoden aan u voor.

Ambriel:

Dit is de naam voor mijn praktijk. Ambriel is de bewaarengel voor tweelingen en communicatie. Aangezien ik (Leni) een tweeling ben, vind ik dit een geschikte naam voor mijn praktijk NLP/Hypnose. Misverstanden ontstaan door slechte communicatie. Door te leren goed te luisteren en begrip te tonen voor de ander, krijg je tools in handen om handelen met respect naar de andere.

Ik heb gekozen voor lotusbloemen omdat lotus is de bloem van het licht. Omdat zij tot bloei komt door de zon en het water, symboliseert zij geest en materie, vuur en water, de oorsprong van alles wat is.Op grond van dit alles geldt zij als zinnebeeld van wedergeboorte, eeuwige terugkeer, schepping, vruchtbaarheid, vernieuwing en onsterflijkheid, alsmede toppunt van schoonheid.

MetisTarot

Dé plek voor Tarot en hulp bij het verbeteren van de kwaliteit van het leven.Tarot is een eeuwenoud kaartspel met een mystieke en mysterieuze reputatie. De tarotkaarten worden gebruikt om de levenssituatie van een persoon te leren kennen Het leggen van tarotkaarten kun je zien als een manier om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven. Je kunt de tarot gebruiken als je inzicht wilt hebben over zaken die te maken hebben met  werk, bewustzijn of je eigen ontwikkeling. Tarotkaarten zeggen jou nooit wat jij moet doen en wat je moet laten. Jij bent zelf  verantwoordelijk voor je eigen leven.Tarotkaarten geven je inzicht  in wat er bewust en onbewust speelt in een bepaalde situatie. Ons onderbewuste speelt een grotere rol in ons leven dan de meeste mensen beseffen. 

 

Over Saskia en Leni

Leni Rutzerfeld In 1989 heb ik de studie HBO Maatschappelijk werk afgerond. Bijna 30 jaar heb ik als manager bij een grote thuiszorgorganisatie midden tussen de mensen gestaan en hen bijgestaan met raad en daad.

Medio juni 2013 heb ik het certificaat voor NLP Practitioner en in september 2013 heb ik het certificaat voor Hypnose Practitioner behaald bij Response Opleidingen te Roermond.  

Saskia Rutzerfeld Verpleegkundige van beroep. Thans zelfstandigondernemer: hennenhouderij met leghennen, landbouw en een boerderijwinkel. Naast dit drukke bestaan heb ik mij bekwaam gemaakt in tarot kaartleggen. Ik heb een 2 jarige opleiding gevolgd als Tarot Mediator.

Daarnaast heb ik vele cursussen en workshops gevolgd om meer verdieping te krijgen in het kaartleggen en alles wat met tarot te maken heeft.

 

 

 

Praktijk adres

Haanweg 15

6374 XX Landgraaf

tel. 0622742265

e-mail lenirutzerfeld@kpnmail.nl